top of page
logo EA.png
kisspng-sneakers-skate-shoe-adidas-nike-

Educarena Mala sportska akademija je centar specijaliziran za razvoj i provođenje sportskih programa za djecu od dojenačke do školske dobi. 

 

Programe Educarene od 2005.g provodi stručni tim kineziologa, pedagoga i odgojitelja predškolske djece. Upravo je takav stručni tim iznimno važan kako bi se kvalitetno prepoznao, pratio i poticao razvoj individualnih sposobnosti svakog djeteta. Stručni tim Educarene ciljeve postavljene programom ostvaruje na način prilagođen dobi djeteta – kroz mnogobrojne i raznolike igre i vježbe.

Nakon 15 godina Educarena se iz Centra Kaptol preselila na novu adresu Remetski kamenjak 10, gdje od jeseni 2022. nastavlja sa svojim programima.

Saznajte više ili se prijavite za jesen 2022. putem e-maila ili kontakt obrasca. 

sports-4221779_1920.jpg

Upisi: rujan 2022.

Prijave za rujan 2022.


U rujnu planiramo otvorenje Male sportske akademije za djecu u dobi od 2,5 + godina na našoj novoj lokaciji, Remetski Kamenjak 10.
Zasada krećemo s programima u dvorani.


Program u dvorani odvijati će se u grupicama od 8-10 djece, a voditi će ih 2 voditelja (trener I asistent).
Termini će biti ponedjeljkom I srijedom između 17:15 I 19:45 sati, a točan raspored objavit ćemo po inicijalnom formiranju grupa.
Cijena programa iznosi 450 kn mjesečno.


U slučaju da ste zainteresirani za program, odnosno probni sat, molimo Vas da nam pošaljete sljedeće podatke: a) ime i prezime djeteta, b) datum rođenja i c) ime I prezime roditelja + kontakt telefon I e-mail

 

Po formiranju grupica obavijestit ćemo Vas o točnim terminima te terminu probnog sata, kao i o kontaktu voditelja koji će Vam dati sve dodatne potrebne informacije. Probni sat se ne naplaćuje.

Screenshot 2022-03-14 at 13_edited.jpg
Screenshot 2022-03-14 at 13_edited.jpg

Male grupe za velike rezultate

Programi Educarene provode se u malim skupinama. U njima može biti optimalno 10 polaznika. Svaku skupinu vodi stručni tim, u kojem ovisno o vrsti programa mogu biti kineziolog, pedagog i odgojitelj predškolske djece. Upravo je takav stručni tim iznimno važan kako bi se kvalitetno prepoznao, pratio i poticao razvoj individualnih sposobnosti svakog djeteta. U grupe se upisuju djeca slična po dobi i sposobnostima.

Motivacija i nagrade

Motivacija djece kroz program bogat igrom i zabavnim aktivnostima neizostavan je dio kvalitetnog pedagoškog pristupa prema malim sportašima koji se njeguje u Educareni.

Na kraju svakog završenog stupnja najmlađi polaznici programa Educarene dobivaju razvojnu mapu, a stariji sportaši izvještaj o sportskom razvoju, sportsku medalju, diplomu i maleni poklon. Nezaboravna je to uspomena na sportsko djetinjstvo.

Pratimo razvoj i napredak

Tijekom programa voditelji sustavno prate razvoj i napredak djeteta.

Sustavno praćenje napretka djeteta obuhvaća:

  • inicijalno testiranje s ciljem upisa djeteta u odgovarajući stupanj i grupu djece sličnih razvojnih karakteristika

  • kontinuirano praćenje djeteta tijekom programa s ciljem utvrđivanja eventualne potrebe za pojačanim individualnim radom kako bi dijete u potpunosti savladalo program

  • završno testiranje na kraju svakog stupnja

 

Educarena posebnu pažnju posvećuje suradnji i komunikaciji s roditeljima. Kontinuirana suradnja voditelja programa i roditelja neophodna je za poticanje djetetova razvoja. Uz pismene izvještaje o razvoju djeteta nakon svakog završenog stupnja, voditelji prema potrebi ili na zamolbu roditelja organiziraju i individualne konzultacije.

Individualizirano praćenje djeteta omogućuje prepoznavanje individualnih potencijala djeteta, planiranje njegovog sportskog razvoja te kvalitetno savjetovanje o djetetovu nastavku bavljenja sportskim aktivnostima i u školskoj dobi.

DSC_0083_edited.jpg
bottom of page