Nezaboravni

Educarena

rođendani !!!

Dragi naši članovi i prijatelji,

 

Pružite svojim malim i velikim slavljenicima i slavljenicama nezaboravnu proslavu najvažnijeg dana u godini u Educareni gdje ih očekuju izvrsni programi pod vodstvom sjajnih animatora/ica.

Educarena centar za djecu organizacijom rođendana sa sportskim aktivnostima na bazenu, dvorani i ostalim sportskim poligonima promovira iniciranje, motiviranje i uključivanje djece u sport od najranije dobi.

 

U cijenu proslave uključeno je:

 

 • Proslava traje 3 sata (2 sata za djecu do 3 godine)

 • Program vode 2-4 animatora (ovisno o vrsti proslave i broju djece)

 • Siguran i izvrsno opremljen prostor u dvorani i bazenu + uređenje za proslavu - baloni, konfete, ukrasi

 • Pozivnice, pizze i grickalice za veće, a keksi i voće za manje slavljenike, voćni sokovi i voda, rođendanska torta s likom po izboru, svjećice i prskalice, fotografiranje i cd s fotografijama!

 • Tema po izboru: prilikom rezervacije rođendana dijete i roditelji odabiru vrstu proslave te teme, odnosno, vrste igara. Pri tome pažljivo slušamo želje slavljenika i slavljenica te njihove prijedloge omiljenih igara, kako bi proslavu u potpunosti prilagodili njihovim željama!

 • Kostimirani animatori

 • Facepainting

 • Pinata sa slatkišima

DSCN1319
DSC08354
DSCN1323
DSCN1355
DSCN1319
DSCN1298
DSCN1297
DSCN1257
DSCN1039
DSCN1023
DSCN0939
DSCN0292
DSCN0355
DSCN0350
 

Pool party

Pool adrenalin party

Slavljenik je vođa ekspedicije koja prolazeći brojne prepreke i zadatke traži skriveno blago. Spektakularne vodene igre za najaktivnije rođendanske ekipe te izbori za naj skokove; piruete i zarone u super adrenalinskom partiju!

 

Pool disco party

Glazbeno-plesna čarolija uz pregršt glazbenih igara u i pokraj bazena! Natjecanje u najfora plesu, najsmješniji plesni skokovi u vodu, pjevački show u vodi!

Pirate party

Gusarska avantura u kojoj slavljenik i njegova ekipa prolaze kroz brojne izazove na svom putu prema skrivenom blagu: Brod u oluji! Poruka u boci! Tajna pustog otoka! Borba s krokodilom!

 

Tajne začaranog mora

Slavljenik i njegovi prijatelji nađu se u začaranom moru i jedini način da se vrate kući je pronaći morskog čarobnjaka koji će im pomoći proći brojne prepreke i izazove na tom putu!

 

 

Proslava pod stalnim vodstvom 3-4 animatora

Dress code: kupaći kostim; natikače, ručnik

Dress code za pirate party: piratska kapa i povez za oko

DSCN0220
DSCN9607
DSCN9568
DSCN0230
DSCN0251
DSCN0215
DSCN0219
 

Znanstveni party

Znanstveni party

 

Party kreiran posebno za radoznale glavice koje jednostavno obožavaju svijet čarolije, magije, pokusa i istraživanja!

 

Znanstvena proslava je tematska proslava na kojoj djecu dočekuje veseli znanstvenik i vodi ih kroz niz plesnih, adrenalinskih, elementarnih i sportskih igara na put oko svijeta. Djeca u igri trče kroz afričku pustinju, pretvaraju se u životinje iz amazonske prašume, skaču po vulkanskim otocima u Tihom oceanu, hlade se i sunčaju na ledenjacima na Antarktici i na užarenom Suncu u Africi, kupaju se u vrućim gejzirima, penju se po planinskim vrhovima Alpa i bježe od tornada, poplave, lave i potresa!

 

Nakon putne avanture, odmaraju se uz pizzu, sokove i grickalice, te potom rođendaonicu pretvaraju u znanstveni laboratorij.

U laboratoriju kao svi ozbiljni znanstvenici i istraživači samostalno i uz pomoć voditelja provode niz pokusa kroz koje ovisno o dobi proučavaju boje, oblike i teksture, ispituju svojstva vode, zraka, ulja, šećera te se susreću s pojmovima poput molekula, gustoća, plućni volumen i gravitacija, a uz luckastog znanstvenika često od smijeha ostaju bez daha!

DSCN3323
DSCN9528
IMGP5440
DSCN9532
DSCN9508
DSCN3400
DSCN3392
DSCN0828
IMG-20161010-WA0104
DSCN0719
DSCN0707
PC110050
DSC03433
P1000759
DSC03483
DSC03784
DSC03801
IMGP5493
IMGP5513
IMGP5636
P1000112
P1000152
P1000120
P1000134
 
 

Adrenalinski ili zemlja mašte party

Adrenalinski party

 

Party koji oduzima dah! Specijalno za naše najaktivnije slavljenike koji obožavaju akciju, brzinu, sport i lude igre bez granica!

 

 • Tko će dulje? Više? Dalje?

 • Najsmješniji sportovi!

 • Igre bez granica!

 • Super cool rekordi!

 • Activity plesni spektakl!

 

Tko će dulje stajati na prstima lijeve noge? Tko će se više popeti na stijeni za penjanje? Tko će dalje skočiti? Tko je najizdržljiviji? Tko će brže prenijeti jaje? Tko će napraviti najsmješniju piruetu? Čija ekipa je postavila najviše rekorda? Takmičenje u brake danceu? Brzo! Ludo! Zabavno! Do krajnjih granica smijeha i izdržljivosti!

Dress code: sportska odjeća

Zemlja mašte

 

Zatvorite oči i zakoračite u čarobni svijet mašte! Šapnite nam omiljenu bajku Vašeg djeteta, a mi ćemo mu pripremiti 3 sata bajkovitog iznanađenja!

 

Gusarske avanture!

Pretvorite se u gusare i krenite na opasnu gusarsku avanturu koja za jedne završi brodolomom, a za druge s viškom zlatnika u vrećama!

 

Bajka party - izaberite omiljenu bajku, ili više njih!

Frozen, Snjeguljica, Ivica i Marica party!

 

Klaunske priče i cirkus!

Želite da vas na rođendanu posjeti klaun? Razmislite dvaput, jer kad klaun jednom dođe, on ne odlazi s rođendana. Sa svojim veselim, smiješnim, teškim i luckastim igrama, ostavit će vas bez daha!

 

Super heroji

Spiderman, Batman, Superman, Petar Pan

Party pod maskama!

Pidžama party!

 

Jungle party

Jungle party

Pridruži nam se na nezaboravnom putovanju Afrikom i amazonskim prašumama - upoznaj brzog geparda, luckastog pingvina i veselu pandu, zapleši u džungli, pobijedi u utrci tigra i ludo se zabavi! Za sve malene pustolove, proslava na temu džungle neizbježan je izbor!

Ples u džungli!

Utrka s tigrovima!

Penjanje po drveću!

Nahrani gladne životinje!

Izgubili ste se u džungli? 

Nemate što jesti, a stiže noć?

Pronađi pravi put i spasi ekipu!

IMG_0440
IMG_0153
DSC04851
IMG_0499
 

Baby party...

Mali smo, ali volimo veselo proslaviti naše prve rođendane!

 • Mini disco!

 • Medo pričalica!

 • Mini activity igre: igre trčanja, skakanja, provlačenja, puzanja…

U čudesnom svijetu mašte u kojem se mališani pretvaraju u leptiriće, medvjediće, laviće ili svoje omiljene likove iz priča! Roditelji su dobrodošli sudjelovati u proslavi!

 

Rezervacija rođendana

 

Educarena rođendan možete 

rezervirati putem telefona

099 466 9999

 

a rezervacijski upit možete poslati na

info@educarena.com,

ili samo popunite slijedeći obrazac,

a mi ćemo vas povratno kontaktirati

 

Hvala vam i veselite se s nama!

Ispunjavanjem kontakt obrasca na našoj web stranici, te slanjem e-mail pošte na našu službenu adresu,  prihvaćate naš Pravilnik o privatnosti podataka

Poruka je uspješno poslana