Pravilnik o privatnosti Drušva za sportsku rekreaciju "Sport i igra"

Tko smo mi?

Mi smo Društvo sportske rekreacije «Sport i igra» u kojem provodimo sportsko-razvojne programe za djecu rane i predškolske dobi. Nalazimo se u Centru Kaptol na adresi Nova Ves 11. Naša web stranica glasi: https://www.educarena.com

 

Koje osobne podatke prikupljamo i zašto?

U Društvu sportske rekreacije «Sport i igra» prikupljamo osobne podatke roditelja i njihove djece koje ste nam ustupili svojevoljno upisom u naše programe, odnosno prilikom online registracije na našoj web stranici i putem slanja zahtjeva za upisom putem elektronske pošte i društvenih mreža (Facebook i Instagram).

 

Osobni podaci uključuju:

Ako se radi o upisanim članovima: ime i prezime djeteta, datum rođenja djeteta, OIB djeteta, broj telefona roditelja, e-mail adresa roditelja, fotografije djeteta. Ako se radi o nečlanovima koji to žele postati: ime i prezime djeteta, datum rođenja djeteta, broj telefona roditelja, e-mail adresa roditelja.

Sve informacije su u Društvu sportske rekreacije «Sport i igra» pohranjene na siguran način i treća strana nema pristup istima.

Osobni podaci članova bit će korišteni isključivo u svrhe za koje su dali privolu. Osobni podaci nečlanova koji su zainteresirani za upis bit će korišteni isključivo u svrhu informiranja o programima, uvjetima upisa u program, rasporedu i početku programa.

Društvo sportske rekreacije «Sport i igra» čuva i koristi informacije o Vama dokle god trebamo informacije u svrhe za koje ih prikupljamo i za koje ste dali privolu, odnosno dok ih nismo zakonski dužni nastaviti zadržavati ili vi povučete privolu.

 

Obrazac za kontakt

Ispunjavanjem kontakt obrasca na našoj web stranici, odnosno slanjem e-mail pošte na našu službenu adresu, prihvaćate naša pravila o privatnosti.

Ubačeni sadržaj sa drugih web stranica

Dijelovi na ovoj stranici uključuju i ubačeni sadržaj sa drugih web stranica ( npr. videa, slike, youtube, facebook, itd. ). Ubačeni sadržaj sa drugih web stranica ponaša se na isti način kao da je posjetitelj posjetio tu drugu web stranicu.

Te stranice, u skladu s ovlastima koje ste im dali, mogu prikupljati Vaše osobne podatke, koristiti kolačiće, imajti ugrađeno praćenje od treće strane i pratiti Vašu interakciju sa tamo objavljenim sadržajem, uključujući i praćenje interakcije sa objavljenim sadržajem ukoliko imate otvoreni račun i prijavljeni ste na tu stranicu.

Analitika

Društvo sportske rekreacije «Sport i igra» ne koristi nikakve podatke za praćenje u svrhu analitike.

 

Tko u našoj tvrki ima pristup podacima?

U našem Društvu pristup ustupljenim informacijama imaju predsjednica Društva i zaposlenici Društva (glavna voditeljica u Društvu, osobe zaposlene na poslovima informiranja i promocije, sportski treneri i animatori).

Informacije kojima imaju pristup su sljedeće:

Predsjednica društvo, glavna voditeljica u Društvu i osobe zaposlene na poslovima informiranja i promocije

 1. Ime i prezime djeteta

 2. Datum rođenja djeteta

 3. OIB djeteta

 4. Broj telefona roditelja

 5. E-mail adresa roditelja

 6. Fotografije djeteta

 

Sportski treneri i animatori:

 1. Ime i prezime djeteta

 2. Datum rođenja djeteta

 3. Broj telefona roditelja

 4. E-mail adresa roditelja

 5. Fotografije djeteta

 

S kime dijelimo Vaše podatke?

DSR Sport i igra koristi tvrtku POSLuH Hosting d.o.o. za naš server, a za izradu web stranica koristimo web platformu wix.com.

Također podatke dijelimo sa ovlaštenom računovodstvenom tvrtkom Servis Juras j.d.o.o. te sa zakonski nadležnim državnim I gradskim službama u slučaju da to od nas zatraže temeljem važećih zakona (registri članova). 

 

Koliko dugo zadržavamo Vaše podatke

Društvo se obvezuje da će ukloniti sve osobne podatke nakon ispisa iz članstva, odnosno nakon isteka vremenskog perioda za brisanje iz registra članstva kojeg propisuju nadležni zakoni, osim ako članovi nisu dali privolu za čuvanje podataka u svrhu upisa u program u sljedećim pedagoškim godinama te u svrhu komunikacije i informiranja o novim programima koje društvo implementira. 

Ukoliko je došlo do povrede podataka, odmah ćemo obavijestiti korisnika putem podataka kojima imamo pristup i za koje imamo privolu.

 

Koja prava imate nad vašim podacima

Ispravak podataka, obavijest o odustanku od dane privole za obradu osobnih podataka ili obavijest o uskrati suglasnosti za obradu osobnih podataka možete dostaviti u pisanom obliku na gore navedenu adresu Društva, odnosno elektroničkom poštom na adresu info@educarena.com. Odgovor slijedi u najkraćem mogućem roku.

Ova se odredba ne odnosi na podatke koje smo zbog administrativnih, legalnih ili sigurnosnih razloga primorani zadržati.

 

Naši kontakt podatci

Društvo sportske rekreacije «Sport i igra»

Nova Ves 11, CENTAR KAPTOL

10 000 Zagreb

Telefon: +385 99 4666-999

E-mail: info@educarena.com

 

Kako štitimo Vaše podatke

Vaši osobni podaci zaštićeni su na našem serveru.