top of page
educarena logo.png
Toy Sail Boat

Od samog osnivanja 2005. godine, Educarena je centar u kojem se s velikom pažnjom i uz stručno vodstvo pedagoga, odgajatelja i kineziologa njeguje i potiče razvoj tjelesnih, intelektualnih i kreativnih potencijala svakog djeteta. Pritom svakodnevno podižemo ljestvicu izvrsnosti na području programa, sadržaja, organizacije te usavršavanja i edukacije zaposlenika.

Fokus Educareninog stručnog tima su djeca predškolske dobi, što je razdoblje najintenzivnijeg razvoja djeteta. Uključivanje djece najmlađe dobi u motivirajuće aktivnosti koje im omogućuju istraživanje i nove spoznaje od presudne je važnosti za njihov tjelesni, emotivni, socijalni, kognitivni i govorni razvoj.

 

I tu nećemo stati! Razvoj dječjih potencijala je područje toliko široko da nas svakodnevno motivira na istraživanje novih mogućnosti i razvijanje novih programa za pametne dječje glavice. Vjerujemo da su dječje mogućnosti neizmjerne, a na nama je da ih prepoznamo, potičemo i usmjeravamo na način koji djeca najbolje razumiju – kroz igru i zabavu!

bottom of page