top of page
lighthouse-1330507_640_edited.png
logo EA.png

Educarena kampovi i putovanja su sjajna nagrada mališanima i prilika za najlijepše uspomene djetinstva. Traju 5 dana (može i dulje), a ispunjeni su uživanjem u druženju, raznim sportovima i radionicama. Vode ih odgajatelji, kineziolozi i animatori Dječjeg vrtića Maleni talenti iz Zagreba.

Na moru, u Rogoznici nalazi se Plavi kamp, a u Zagrebu u podsljemenskom kvartu Remete nalazi se Zeleni kamp. Plavi i zeleni kamp započinju sa krajem školske godine.

Asset 16.png

odaberi
doživljaj

Asset 15.png
Plavi kamp Rogoznica
pexels-kindel-media-7863354_edited.jpg

4-10

godina

plavi kamp logo.png

2023:

22.06. - 26.06.

26-06. - 30.06.

Icon letak

Educarena Plavi kamp nalazi se u Rogoznici - najsunčanijem mjestu na hrvatskoj obali

 

Zgrada našeg odmarališta je sigurnai prostrana, a veliko i ograđeno dvorište sa parkom naš je idealan prostor za igru i kreativne aktivnosti u hladovini borove šume.

Karta Plavi kamp_edited.png
plavi kamp logo.png

Imamo čak 2 plaže pa svaki dan možemo birati gdje nam

se radije uživa u našim kajacima, supovima i vodenim igrama. Cijeli je dan ispunjen aktivnostima i zabavom, a imamo i svoju kuhinju sa profesionalnim kuharima. Sve programe vode odgajatelji i kineziolozi.

TU UŽIVAMO i točka.

Plaža 2
Zabava sa supovima

Za ljeto 2022. imamo 2 termina, svaki u trajanju 5 dana: 

22.06.-26.06. te 26.06.-30.06.

 

Cijena po terminu biti će uskoro objavljena. Moguće je odabrati i oba termina uz popust od 10% za drugi termin. Za drugo dijete u obitelji popust je 10%. Cijena kampa uključuje i prijevoz autobusom iz Zagreba te osiguranje.

Više informacija možete saznati na 098 823 988 ili upitom na info@educarena.com te putem kontakt obrasca na kraju stranice. Prijaviti se možete putem online prijavnice.

Aktivnosti u Plavom kampu:

 • početna i napredna škola plivanja

 • škola skokova u vodu

 • sup i kajak

 • škola ronjenja na dah

 • vaterpolo

 • aquafun - vodene igre bez granica

 • aerobic na plaži

 • mali tečaj prve pomoći

 • ples

 • likovne radionice

 • nogomet, rukomet, košarka, odbojka

 • odbojka, šah, stolni tenis, badminton

 • šašave društvene igre i izazovi

olimpijada drevnih igara: gumi-gumi, skakanje u vrećama, gazinoga, ledena baba, graničar

PLUS:

 • IZLET brodom po uvali Rogoznica

 • LOV na blago u labirintu od lavande

 • KINO pod zvijezdama

 • DIPLOME, nagrade

Vozimo se biciklima
zeleni kamp logo.png

Program i termini za ljeto 2022. još su u izradi, a informacije možete zatražiti na e-mail ili putem doljnjeg kontakt obrasca.

Zeleni kamp Remete

Educarena Zeleni kamp nalazi se u Podsljemenskom dijelu Zagreba - Remete. Kamp je okružen šumom i zelenilom, a "srce" kampa je 3.200m2 veliki ograđeni voćnjak sa dječjim igralištima i penjalicama. Cijeli je dan ispunjen aktivnostima i zabavom u malim grupama do 10 djece između 5 i 9 godina.

 

Cijeli prostor pripada Dječjem vrtiću Maleni talenti koji sa svojim stručno-animatorskim timom kineziologa, psihologa i odgojitelja zajedno sa socijalnim pedagogom vodi sve aktivnosti u kampu.

 

A ima ih puno: istražujemo u prirodi, vježbamo razne sportove i rolamo se uz puno šašavih igara i izazovaDjeca svakodnevno imaju školu plivanja u zatvorenom bazenu u Babonićevoj ulici (imamo vlastiti kombi prijevoz), gdje ovisno o plivačkom znanju, djecu rasporedimo u početnu ili naprednu školu plivanja. Poslije škole slijedi zabava uz brojne vodene aktivnosti: mala škola skokova u vodu, vaterpolo, vodene igre bez granica, disco u vodi itd. Od ove godine imamo i klizanje na umjetnom ledu !!!

TU UŽIVAMO i točka.

Šašave igre

U slučaju kiše imamo i sportsku dvoranu i igraonice u zatvorenim prostorijama kampa i vrtića, a ručak nam kao i za vrtić Maleni talenti pripremaju i dostavljaju kuhari i nutricionisti DV Čigra.

klikni za još slika

sport 2_edited.jpg

U sklopu zelenog kampa imamo i BRAIN TRAIN program kojem je cilj poticati razvoj socio - emocionalne inteligencije, a znanja dobivena u programu koristit će djeci u svakodnevnim životnim situacijama i nošenju sa zahtjevima i izazovima koji se stavljaju pred njih.

 

Mindfulness tehnikama djetetu potičemo pažnju, svijest o tijelu te vještinu nošenja sa stresom. Trening socijalnih vještina ima za cilj osnažiti djecu za snalaženje u svakodnevnim situacijama, potaknuti razvoj samopouzdanja i potencijala te prevenirati neprihvatljive oblike ponašanja.

 

Program provode socijalna pedagoginja i psihologinja ciljanim korištenjem interakcijske igre, elementa sociodrame (igranje uloga), kreativne tehnike poput likovnog, glazbenog i scenskog izražavanja te različitih aktivnosti kognitivnog ili kinetičkog tipa (kvizovi, natjecanja, igre s pjevanjem).

Rolamo se 1
bottom of page