15.9.2019

Nova sportska sezona

Dragi roditelji,

započeli smo s još jednom sportskom sezonom u Educareni! I ove godine provodimo programe Baby sportske akademije za bebe i djecu u dobi od 5 mjeseci do 3 godine, Male sportske akademije za djecu u dobi od 3 do 7 godina i Male i Velike škole plivanja! Od prvog tjedna smo kao pravi veliki sportaši započeli s intenzivnim treninzima! Razvijamo motoričke sposobnosti i usvajamo nova motorička znanja individualnih i timskih sportova u dvorani i bazenu i pritom se super zabavljamo, a posebno se veselimo diplomama i medaljama na kraju semestra!:)

Za sve nove članove imamo još mjesta u plivačkim grupama za bebe do godinu dana i u Maloj sportskoj akademiji za djecu u dobi od 6 i 7 godina. Ako ste zainteresirani, javite se na broj 099 466 9999 ili nas posjetite u našem centru na lokaciji Nova Ves 11!

Ove godine imamo i novi napredni program Velike sportske akademije za djecu u dobi od 6 do 10 godina! Program se provodi 2x tjedno u dvorani i 1x tjedno na bazenu kroz cijeli semestar. Napredni program je program univerzalne sportske škole koji je nastavak naše Male sportske akademije, ali sadržajno kompleksniji i intenzivniji. U sklopu programa primjenjivat ćemo nove mjerne instrumente za procjenu motoričkih sposobnosti i znanja djece rane i predškolske dobi što će nam omogućiti detaljno praćenje antropološkog statusa djece tokom čitave godine te završnu procjenu statusa uz preporuku za izbor sporta kojim bi se djeca idealno trebala nastaviti baviti.

Program provodi dr.sc. Miroslav Zečić, dugogodišnji suradnik Kineziološkog fakulteta u Zagrebu. Prof. Zečić je jedan od koautora i glavni trener prvog programa univerzalne sportske škole u RH odobrenog od strane tadašnjeg Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta. U svom znanstvenom radu, između ostalih tema, posebnu je pažnju pridavao problematici metodologije načina rada i efikasnosti sata tjelesne i zdravstvene kulture u osnovnim i srednjim školama.

Svim zainteresiranim sportašima školarcima toplo preporučamo ovaj program!

Veselimo se druženju s vašim malenim sportašima!

Vaša Educarena

Please reload

  • Facebook Social Icon